V medijih

 
Razvrsti po:
 
 • Kolumna: Vrednost prestiža

  Morda bi zares raje rekla, da jo to nedeljo privlači narava, da bi šla v gore do prve koče in se najedla kislega mleka in zelja ... A če sledi, kakor jo uči njena coachinja, resnici, jo precej bolj privlači trgovinski modni kompleks malo čez mejo in v njem ena od tistih trgovin, v katerih si želiš, da kreditna kartica ne bi imela limita
  Več o ...
   
 • 20 V Prof. Dr. Uroš Ahčan: Telo so vrata

  Zdi se, da živimo v času, v katerem je vse gnetljivo in spremenljivo. Če nam trenutna barva las ne ustreza, jo lahko spremenimo. Če se nam zdi, da je Slovenija za nas premajhna, lahko iščemo srečo drugje. Kaj pa naše telo? Imamo sploh še avtonomijo, da smo očarljivi s svojimi hibami vred ali pač ravno zaradi njih? Ali moramo biti ves čas fit, lepi in prazni?
  Več o ...
   
 • Kolumna: Smo Slovenci res zavistni?

  Njegovo malo podjetje je bilo v odročnem kraju Slovenije. Štelo je 15 redno zaposlenih z nekaj zunanjimi sodelavci za čas sezone, ki je bila za njihovo dejavnost takrat, ko ni zime in zmrzali. Jože, ki je štel več kot petdeset pomladi in žena Marta sta ljudi vodila z jasno vizijo in predvsem zgledom.
  Več o ...
   
 • Abeceda dvojine: Jaz, ti, midva, vesolje

  Osebna rast, rast dveh oseb, ki življenje gradita skupaj, je lepa, a obenem polna naporov in nepoznanih črk abecede, na katere nas nihče ne opomni.
  Več o ...
   
 • Kolumna: Poti duhovne evolucije

  Sami kreiramo, s svojimi izbirami, sodbami in zapiranjem ali odpiranjem svojih kanalov, kanalov uma, srca in kreacije. A ko prepoznamo stvaritve, pozabimo, da so nastale prek medija naših zaznav ...
  Več o ...
   
 • Kolumna: Ekonomija prihodnosti

  Čas, v katerem živimo, se hitro spreminja. Ne samo da nekje obstaja robotka Sophie, ki je na las podobna človeku, ki zna razmišljati in se smehlja; ne zgolj želja po samovozečih vozilih in družbi, ki bi delovala samodejno na avtopilotu vrednot in napredka – ne zgolj to. Težko si sicer zamislimo, kaj od povedanega lahko na kateri koli ravni presega zahteve, s katerimi se srečuje sodoben človek, ki sledi formuli predpisanega uspeha.
  Več o ...
   
 • Kolumna: Usodna srečanja in aplavz pogumu

  Bart, sin bogatega očeta in vplivne mame, lepo, mehko in prijazno pluje čez otroštvo, kjer zelo hitro prepozna, da je njegova družina »boljša« od ostalih. Res je, očka ima dragocen avtomobil, družinska hiša je višja od ostalih, družinske pomočnice urejajo dom in vikend in barko in seznam gostov raznih banketov in sprejemov ter pralnico, kjer seveda nihče ne pere sam. In tako se vpenja v družbo in gradi nevronsko omrežje, kjer njegov jaz in samopodoba iz ene zgodbe o »teče kot po maslu« v drugo zgodbo »lahkotno in srečno« ustvarjata lastno vrednost, ki je seveda utemeljeno višja od drugih.
  Več o ...
   
 • Kolumna: Kakšna je vaša samopodoba?

  Kaj pravzaprav pomeni beseda samopodoba? Je niz vzročno-posledičnih povezav, ki v naše življenje prinaša izkustva in izkušnje. Kje točno se pričnejo graditi gradniki, prvi vogelni kamni in stebri uravnotežene samopodobe, je domala znano vsem.
  Več o ...
   
 • Konferenca RTM 2018: Postanimo agilni

  Dobre prakse in razvojna razmišljanja o pomenu in pomembnosti uvajanja agilnosti na področje trajnostno usmerjenega menedžmenta.
  Več o ...
   
 • Double interview: Perry Timms, most influental PR thinker and prof.dr. Lucija Mulej Mlakar, chief spiritual officer and HR system developer

  What Professor Lucija Mulej Mlakar and Perry Timms, two exceptional minds, definitely share is combining hard-core science with subtle spiritual and subconscious concepts.
  Več o ...
   
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.