Interviju: Vinska klet TILIA Estate: Zgodba o tem, kakšnega okusa je dozorela gorečnost, Story, februar 2022

Interviju: Vinska klet TILIA Estate: Zgodba o tem, kakšnega okusa je dozorela gorečnost, Story, februar 2022

Vinska klet TILIA Estate – Hiša pinotov iz Vipavske doline svojo prepoznavnost gradi na kreativnosti, avtentičnosti in odprtosti v svet. V svojem ustvarjanju se nikoli ne ustavi, s pogledom, uprtim daleč na obzorja prihodnosti, predstavlja avantgardo vinskega sveta in se prebija med vodilne pridelovalce modrega pinota v regiji.

Pogosto slišimo, da so vina vrhunska. Kaj za vas pomeni vrhunskost zunaj vinske arene?
Vrhunskost je težko dosegljiva točka, daleč na obzorju dolge ustvarjalne poti. Pri tem prisegam na lastno kreativnost, delo in spoštovanje narave. Kot veste, nič od tega ni lahko ulovljivega, je tako, kot bi nekdo poskusil ujeti mavrico. Potrebujemo uigran tim, dobro presojo, gorečnost in začetniški entuziazem pa morata enostavno dozoreti. Šele potem je okus lepo zaokrožen, harmoničen, kot radi rečemo vinarji v svojem žargonu.

 

Več si preberite v priloženem dokumentu!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.