Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej: Sestrična živi meni nedostojno življenje, Onaplus, julij, 2023

Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej: Sestrična živi meni nedostojno življenje, Onaplus, julij, 2023

Njeno pismo gre tako:

S sestrično sva se celo življenje lepo razumeli, v otroštvu in puberteti sva bili nerazdružljivi. Še vedno sva veliko skupaj, a med nama se je pojavilo ogromno razlik.

Sama sem se poročila dobro, mož je zelo dober kot oče, mož in obenem poslovno cveti, tako da imam res urejeno zasebnost. Skupaj imava tri otroke, nimajo težav. Res imamo lepo življenje. Moja sestrična pa je ubrala drugačno pot. Je že drugič ločena, ima dva otroka iz različnih zakonov, je pa zelo privlačna in vedno je bila tista lepša. A ni prav pri denarju, tudi služb se ne drži.

Mislim, da mi sreče ni nikoli zavidala, jaz sem jo pa vedno skušala vleči na prave poti, pa nikakor ne gre. Sedaj ima več kot 10 let mlajšega parterja in z njim preživi veliko časa. Za otroke se ni nikoli dosti zanimala.

Sprašujem vas za nasvet. Med nama je tako malo skupnega, ona ne živi zdravo, moške je vedno menjavala. A še vedno sva povezani, po smrti sestre mi je ostala samo še ona. S težavo sprejemam njen življenjski stil, njen odnos do sveta, do otrok. Vendar jo vsa leta zagovarjam.

Mislite, da bo kdaj bolje z njo? Da se bo spremenila? Sedaj ob tem novem partnerju tudi ogromno dela na sebi, se ukvarja s športom. Je pa za svoja leta zares privlačna in se bojim, da bo še veliko novih moških pripeljala, kar pa se mi zdi, zna obremeniti njena dva otroka, ki sta zelo kritična do nje.

Prosim za vaše mnenje.

 

Več si lahko preberete tukaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.