Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej: Vse je kot iz pravljice. Le spolnosti ni prave (odgovarja Lucija Mulej)

Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej: Vse je kot iz pravljice. Le spolnosti ni prave (odgovarja Lucija Mulej)

Njeno pismo gre takole:

Rada berem vaše kolumne in vse, kar svetujete. Zato bi rada vaš nasvet glede težav s partnerjem. Skupaj sva leto in pol, lepo se razumeva. Najini družini so za naju zelo veseli, dobro se razumemo in svoj čas oba rada preživljava s starši obeh. Imamo velike družine, veliko je rojstnih dni in piknikov in nam je zares lepo. Sama sem se od malega dobro počutila med sorodniki in sem vesela, da pripadamo drug drugemu.

Enako čuti moj partner. Otrok še nimava, imava pa skupnega kužka, ki naju razveseljuje. Službi imava varni, rada greva na izlete. Skratka, vse je kot iz pravljice. Le spolnosti ni prave. Med nama ni neke privlačnosti. O tem sva že govorila. Večkrat se samo objemava in pogovarjava, imava sicer redne odnose najmanj enkrat na teden, a nihče od naju ni prav zares zagret, kot da je spolnost zadnja.

A kar prebiram in kar slišim, je ta povezava res bistvena. Ne vem, kaj delava narobe. Ognja ni. Sama si ga želim in se po eni strani tolažim, da je vse ostalo tako lepo. A v sebi sem potrta. Ne počutim se privlačne. Partner si želi otrok, tudi sama bi jih imela. A me skrbi, ker med nama ni tiste povezave, kar sem že izkusila v preteklosti. Prosim za vaš komentar.

Več si lahko preberete tukaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.