Svetovalnica: Sestra me je šokirala z izpovedjo, da ima poleg moža že več let ljubimca, Onaplus, januar, 2023

Svetovalnica: Sestra me je šokirala z izpovedjo, da ima poleg moža že več let ljubimca, Onaplus, januar, 2023

Pozdravljeni,

ne vem, na koga naj se obrnem s skrivnostjo, ki me zelo teži in o kateri razmišljam ves čas.

S sestro sva imeli po dolgem času odkrit pogovor, v katerem mi je priznala, da ima že več let ljubimca. Novica me je šokirala, saj smo z njenim možem prijatelji že leta in med njima zares vse štima. On je do nje pozoren, zelo jo ima rad, jo hvali, ji nosi darila in ji ves čas izkazuje ljubezen. Popolnoma drugačen je od mojega moža, ki je hribovec in zelo preprost. Mislim, da me ima rad in da sva si zvesta.

A sestra dela na visokem položaju, veliko potuje, morda je imela več prilik in je zato živela in še živi v laži. Njena izpoved me je šokirala, česar nisem mogla skriti. In seveda se je prestrašila, da bi kaj izdala mojemu. Jasno, nikomur ne mislim povedati, a me ta novica zdaj močno tišči, da tudi spati ne morem.

Tudi sama kdaj pogledam kakšnega drugega moškega, a pri tem ostane. Opažam pa, da je očitno takšnih skrivnih zvez več, kot si mislimo. Kaj menite vi, kako lahko sestra tako živi? Je z njo kaj narobe ali z menoj, da se mi ne zdi to nekaj normalnega? Bralka

Več si lahko preberete tukaj. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.