Kolumna: Dr. Lucija Mulej: Tuje zgodbe za lastno promocijo, Onaplus, december, 2022

Kolumna: Dr. Lucija Mulej: Tuje zgodbe za lastno promocijo, Onaplus, december, 2022

Včasih mi urednica javi, koliko klikov je prejela moja kolumna ali kako komentirana je kakšna svetovalnica. Seveda so najbolj brane žgoče teme, radikalni pogledi in komentiranje dnevne politike ali stališč izpostavljenih akterjev, ki so dvignila prah. Tega ne počnem. Torej, val naboja drugih je kaj lahko uporabiti za svoj naskok, za lastni žar, a sij drugega lahko le ožari za hip, nikdar pa ne more nuditi česa globljega, večjega ... bodrilnega za vse.

In kaj hitro se na ta val zanimanja pripnejo kolumnisti z nadaljnjimi analizami in variacijami na temo, ki je trenutno v ospredju. Na val, ki buči in priklepa poglede. Seveda je dolžnost novinarja, da podaja refleksijo in pomaga k celovitemu pregledu in objektivni sliki fenomena, a od zavesti novinarja je odvisno, kako njegove besede vplivajo na celoto.

Več si lahko preberete tukaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.