Svetovalnica: Sin nas ustrahuje, odkar je prevzel vodenje družinskega podjetja, Onaplus, november, 2022

Svetovalnica: Sin nas ustrahuje, odkar je prevzel vodenje družinskega podjetja, Onaplus, november, 2022

Na vas se obračam zaradi sina. Imamo uspešno družinsko podjetje. Sin je bil uspešen športnik, a je utrpel več poškodb in prenehal s športno kariero. V našem podjetju je prevzel direktorsko funkcijo in vodi nas zelo uspešno.

Mislim, da je vse razočaranje prenesel v delo. Žal je postal deloholik, je zelo strog do zaposlenih; tudi do naju z možem. Dejansko nas ves čas priganja, čez vikende piše maile in nam ne da dihati. Do zaposlenih je vse bolj grob. Ker vem, da ga boli propadla športna kariera, si niti ne upam kaj dosti vmešavati. Z možem oz. očetom sta si pa neprestano v laseh.

Pri nas je zaposleno tudi njegovo dekle, ki je krasna oseba, a zaenkrat ne moreta imeti otrok. Tudi ona je mila do njega in si ne upa kaj dosti. Vsi smo pod njegovim terorjem. Razmišljamo o zunanji pomoči svetovalca.

Prosimo za vaše mnenje. Bralka

Več si preberite v povezavi.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.