Interviju: Dr. Jarič: Izkušnja Enosti se me je močno dotaknila, Sensa, februar, 2022

Interviju: Dr. Jarič: Izkušnja Enosti se me je močno dotaknila, Sensa, februar, 2022

Dejan Jarič je zdravnik, ki povezuje klasična medicinska znanja s holističnimi pristopi. Prehodil je težavno pot notranjega iskanja, ki ga je pripeljala v drugačno zavedanje samega sebe in sveta. Že v gimnaziji se je namreč soočil z depresijo in s stiskami, ki so njen neločljivi del.

Dr. Jarič, komu verjeti – alternativcem ali zdravnikom?
Nikoli nisem bil proti klasični medicini, ki je koristna, pomembna in uporabna za mnoga fizična stanja. Seveda pa smo v letu 2022 in zadeve je potrebno nadgraditi – na človeka je potrebno končno gledati kot na celostno, holistično in duhovno bitje, ki nima le fizičnega telesa, ampak tudi duhovno, karmično, mentalno, čustveno in eterično telo. Na teh se lahko pojavljajo določene bloka- de tudi zaradi vplivov okolja in/ali drugih oseb. Sem torej zagovornik integracije klasične in alternativne medicine, torej holistične medicine. Skupaj lahko veliko naredimo za celostno zdravje ljudi.

Več si preberite v priloženem dokumentu!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.