Intervju s Kaja Krašovec: Znanje za povezovanje v celoto, HR&M revije, št. 26, feb/mar 2020, letnik 6

Intervju s Kaja Krašovec: Znanje za povezovanje v celoto, HR&M revije, št. 26, feb/mar 2020, letnik 6

Pogovarjali smo se s predsednico uprave, dekanjo in direktorico Fakultete za podjetništvo GEA College, ki nam je predstavila načine izobraževanja bodočih vodij in svoje poglede na uspešnega vodjo.

Mag. Katja Kraškovic, direktorica in dekanja Fakultete za podjetništvo GEA College, je po opravljenem magisteriju iz financ najprej delovala v podjetjih Poteza in KD Group. Po desetletju dela v financah je svojo karierno pot preusmerila v izobraževanje perspektivnih bodočih vodij in danes na GEA College, vodilne zasebne poslovne šole v Sloveniji, uspešno prispeva k izboljšanju učnih izkušenj in poslovnih veščin novih generacij. Za obilico izzivov skrbi tudi v zasebnem življenju, saj je strastna popotnica, navdušenka nad motociklizmom ter adrenalinskimi športi.

Več si preberite v priloženem intervijuju:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.