Kolumna: Lucija Mulej: Sposobnost odločanja, Ona plus, februar 2021

Kolumna: Lucija Mulej: Sposobnost odločanja, Ona plus, februar 2021

Sposobnosti odločanja in ločevanja zrnja od plev sta v naših življenjih izredno pomembni, le mi smo namreč tisti, ki s pravo odločitvijo določimo smer in vržemo sidro.

Vse tisto, kar občudujem pri nas ljudeh, bi težko strnila v nekaj stavkih. Ne samo, da smo se sposobni učiti z zgledom in opazovanjem, delom na sebi in iskanjem vedno novih poti. Ne samo, da smo vzdržljivi in polni sočutja, ko se nas dotaknejo okoliščine milosti. Ljudje smo zares sposobni ustvarjati svetove po lastni podobi. Iz sebe znamo priklicati napeve radosti in jih deliti svetu. V sebi smo zmožni ustvariti pekel in ga vsiliti drugim. Zares smo soodgovorni za podobe sveta, ki ga opažamo, potrjujemo in s tem ustvarjamo. Vsak od nas ima velik vpliv in ob malenkostnih spremembah slehernika lahko celotno vesolje zavibrira drugače.

Več si preberite na: povezava

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.