Članek: Nova normalnost med šolskimi klopmi, Dnevnik, septmeber 2020

Članek: Nova normalnost med šolskimi klopmi, Dnevnik, septmeber 2020

Jesen se približuje in spomin na drugačne oblike izobraževanja na daljavo ostaja živ. Da se je drugi val pojavil v času počitnic, je po svoje dobro. Čaka nas jesen, z njo pa zima, prehladi in padec imunosti populacije. Bomo zdaj vsakič, ko se pojavi kihanje, zapirali družbo, ekonomijo in javno življenje? Ne. Poiskati moramo nove, boljše in drugačne rešitve. Morda je rešitev koronastol.

Starši so dvojno obremenjeni s poklicnim in družinskim življenjem in podjetja si ne morejo privoščiti, da se zaposleni izčrpavajo še kot nadomestne učiteljice in učitelji. Šola mora biti. Kako velikega pomena sta druženje ter učenje prek opazovanja in preživljanja skupnega časa, je morda postalo še bolj očitno v času izolacije zaradi covida-19. Otroci so se doma jokali, da hočejo v šolo. Začeli so pogrešati prijatelje, druženje in celo učitelje!

Več si preberite na povezavi: link

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.