Kolumna: Poznati in govoriti jezik ljubezni, Ona plus, avgust 2020

Kolumna: Poznati in govoriti jezik ljubezni, Ona plus, avgust 2020

Vsenci vročega poletnega dne je ob pivu svet drugačen; zlasti, če ga opazuješ iz varne razdalje, po osvojenih bitkah. Z nekom, ki ga imaš rad, za kogar si se boril in se od njega učiš vsak dan.

Tako je Max v senci opazoval pare, dogajanja in paralelno razmišljal o svojem življenju in poteh, ki jih je ubiral. Poletje je res pravi čas za pogled vase, četudi nekateri naredijo vse, da do tega ne bi prišlo. Nagonsko bežijo od sebe, od lastne sence in življenja, ki se nikdar ne ravna po logiki, pač pa po sebi lastni magiji. In ja, zamotijo se; z vodnimi športi, kozarci piva ali pa le s poležavanjem na plaži. A Max ni bil takšen. Bil je že drugič poročen in z drugo ženo je našel nov, poseben svet, ki mu je bil dotlej neznan.

Celotno kolumno si preberite na: povezava

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.