Kolumna: Seštevki drobnega zla, Ona plus, maj 2020

Kolumna: Seštevki drobnega zla, Ona plus, maj 2020

Mogoče je tokratna tema o drobcih zla, ki se skozi naša dejanja akumulirajo, premalo lahkotna, a je aktualna, saj nas je stiska s korono vsaj malo utrdila.

Glede na poslabšano družbeno klimo, sentiment razuma in napete odnose med ljudmi, ki se po socialnih omrežjih bolj ali manj žalijo in zmerjajo s političnimi opredelitvami in besednimi zvezami, ki so zrele za terapijo, razmislek o izvoru zla zahteva svoje mesto. V knjigi Heroji temu vprašanju namenim kar nekaj pozornosti. O zlu ni bilo zapisanega tako veliko, kar pa že, ni iskano, saj takšne teme ne tolažijo, pač pa zahtevajo trezen premislek in soočanje z ravnmi psihe, ki so praviloma težke. Z napredkom znanosti, zlasti kvantne medicine in fizike, se izvorno vprašanje zla lažje razloži in prihaja v ospredje vseh preučevanj psihosomatske analitike in ostalih subtilnih ravni zaznav, ki jih poglobljeno proučujejo vsa tradicionalna znanja in komplementarne medicine.

Celotno kolumno si preberite na: povezava

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.