Kolumna: Babje čenče ali dotikalna magija besed, OnaPlus, december 2019

Kolumna: Babje čenče ali dotikalna magija besed, OnaPlus, december 2019

 Zdi se, da je dandanes več vraževerja, praznoverja, nelogičnih sklepov, izmišljotin, varljivih izpovedi, laganja in spletkarjenja kot v srednjem veku.

Jelka je komaj čakala, da se v prijazni kavarnici tako kot že toliko let pridruži Brigiti, ki ji bo postregla z zadnjimi novicami o Anitini ločitvi. V sebi je do Anite vselej gojila močan odpor, saj je bila zelo všečna moškim, pa ni bila prav nič posebnega. Šušljalo se je, da je moža prevarala z mlajšim fitnes trenerjem, ki je bil res najbolj seksi tip, kar jih je Jelka videla. Privoščljivo v sebi je držala pesti, da Aniti ne bo uspelo s pridobitvijo polovice premoženja.

Seveda sta z Brigito te resnične občutke zatirali druga pred drugo, a starejši moški, ki je redno obiskoval kavarnico, pogosto ni mogel preslišati njunih vročih razprav, saj sta ob tuji nesreči puhteli od sreče in prav užival je ob cirkusu, ki sta ga zganjali. Zdeli sta se mu prav zabavni in obenem nagajivo žleht. Spomnil se je kolega Borisa, ki je bil kot stara opravljivka. Zelo veliko je vedel o drugih in vselej bremenil družbo z lastnimi avanturami in skoki čez plot, ki so se vsakič bolj zdeli privlečeni za lase.

Ja, Jelka in Brigita sta tokrat že vedeli, da ima Anita težave s prodajo skupnega počitniškega doma na Krku, saj ga on ne želi prodati. »Kaj pa otroci«, sta modrovali? Mar ima res smisel vztrajati zavoljo ugleda, ki je v bistvu zlagan? Seveda ima, saj je bil Anitin mož ugleden predstavnik svojega poklica in prav rad se je šopiril s svojo družino in predvsem moškim všečno Anito. Hm, le kako se bo zgodba razpletla?

Celotno kolumno si preberite na: povezavi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.