Kolumna: Moč ženske (v objemu moškega), Ona plus, september 2019

Kolumna: Moč ženske (v objemu moškega), Ona plus, september 2019

Moč ženskega principa je v mehkobi in toplini, srčnosti in sposobnosti darovanja. Da je ženski princip princip kozmične ljubezni, vedo vse starodavne kulture. Kjer je moški princip princip kozmične pravičnosti, svet postane eno samo ravnovesje. In ko en in drug pol sodelujeta in drug drugega prežemata, ustvarimo mistično vez, unio mistico, ki oplaja in multiplicira principe dobrega. Ena stran brez druge ne moreta udejanjiti svojega namena in poslanstva.

Če je ženska na primer sama za vzgojo in delo, razvoj in napredek, nima veliko prostora za nežnosti ... Če se mora neprestano boriti za obstoj ali dokazovati, da ni nič manj vredna, notranja milna bledi ... Zato morajo moški nežnost ženskega principa zaščiti, saj jih varuje pred strmimi padci, kamor vselej odžene neukročeni negativni ego.

Več si preberite v priloženi kolumni: link

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.