Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej: Ne vem več, ali me partner vara z ženskami ali moškimi, Onaplus, avgust , 2023

Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej: Ne vem več, ali me partner vara z ženskami ali moškimi, Onaplus, avgust , 2023

Pismo bralke gre takole:

Sem v razmerju z mlajšim moškim, ki me je očaral in povsem prevzel. Zdel se je idealen, trudil se je za naju, tako da sem ga v zameno za vso pozornost nagrajevala s spoštovanji, razvajanji, darili in mu odpirala pot v svet posla.

Danes, po desetih letih, sem polna dvomov. Sumim ga, da je biseksualec, saj se je vedno zelo rad odzival na hedonistične dražljaje, od dobre hrane, masaže in nasploh prestiža. Sam si ga pred leti ni mogel privoščiti, sedaj pa si ga z lahkoto.

Veliko se druži z geji, pravi, da je zvest, a se mi zdi, da je vse bolj vešč laganja in manipuliranja. Prav tako prijateljuje z ženskami.

Z menoj je sicer ljubezniv, da mi pozornost in dotike, redno intimo, a mu ne verjamem več. In ko ga soočim s svojimi dvomi, se razjezi in me kaznuje z molkom ter negira.

Prosim za vaše mnenje in nasvet.

 

Več si lahko preberete tukaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.