Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej: Zdi se mi, da imam opravka z dvojno osebnostjo (nasvet strokovnjakinje)

Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej: Zdi se mi, da imam opravka z dvojno osebnostjo (nasvet strokovnjakinje)

Njeno pismo se glasi takole:

Pred časom sem zapadla v čuden odnos s človekom, ki ni narcis, a je zelo zaprt vase glede določenih zadev, predvsem preteklosti, a v spolnosti je pravi as. Rad poizkuša vse, povedal mi je tudi, da je v preteklosti imel več razmerij hkrati, pa tudi nekaj malega je eksperimentiral z drogami.

Ker me v to ni nikoli vabil, sem verjela, da je to njegova zgodovina. To je bilo vse pred leti. Ko sem ga spoznala, tega nisem vedela. Seveda sem se vanj zaljubila, a sedaj mi vse bolj preseda, ko sestavljam delčke.

Trenutno poslovno ni najbolj uspešen, dejansko se je zapufal. Sicer še vedno živiva dokaj dobro in on na veliki nogi, a me vse bolj skrbi. Sprašujem se, s kom imam opravka.

Poročil se ni nikoli, imel je izven zakonsko razmerje, a se je razšel že pred leti. S sinom veliko stikov nima, saj študira in dela v tujini.

Prosim za vaš uvid in mnenje. Večkrat mi je že namignil, da če želim, si lahko še koga ob njem privoščim. Ogorčeno sem ga zavrnila in seveda od takrat nimam več miru.

Ne živiva skupaj, a sva ves čas v stikih. Tako da me dejansko lahko vara. Jaz njega ne, imam jasno postavljene vrednote. Hvala za vaše mnenje.

Bralka

 

Preberite več 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.