Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej: Prevzela me je starejša ženska, a partnerke ne bi rad izgubil (nasvet strokovnjakinje), Ona, marec, 2023

Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej: Prevzela me je starejša ženska, a partnerke ne bi rad izgubil (nasvet strokovnjakinje), Ona, marec, 2023

Po razpadu zakona zaradi nezvestobe partnerke sem se odločil za novo zvezo, z nekaj let mlajšo žensko, ki se mi zdi prava. Razumeva se dobro, imava skupne interese, šport in potovanja. Nekako sem bil zelo zadovoljen z njo, ker se mi zdi, da me ne izkorišča ter da je iskrena.

Bivša se mi ni nikoli odprla, najin odnos je bil bolj ukvarjanje z otroki in iskanje razlogov, zakaj nisva za skupaj. Z novo partnerko pa se v odnosu o vsem pomeniva, imava odprte karte.

Zgodilo pa se je, da sem po naključju spoznal zelo zanimivo starejšo žensko, ki me je prevzela. Z njo imam le poslovni odnos, saj je strokovnjakinja in zelo nedostopna, jo pa dokaj redno srečujem. A do mene je zelo ljubezniva in mi sedaj po nekajmesečnem druženju s to žensko vse, kar sem imel, ni več dovolj. Neprestano mislim nanjo, se trudim čim več izvedeti o njej.

Šele zdaj sem spoznal, da sem imel prazen odnos. Tako z bivšo ženo kot z vsemi ostalimi partnerkami. Že nekajkrat sva se dlje zaklepetala, o življenju, in v njej vidim nekaj, kar se mi zdi, sem iskal od nekdaj.

Sam nisem klasičen moški, rad imam umetnost in glasbo kljub bolj trdemu poklicu. Ne vem, kaj naj naredim. Rad bi tvegal in tej ženski povedal, kaj čutim do nje. Obenem se bojim, da me bo zavrnila. Pa tudi partnerke ne bi rad izgubil, a vse bolj čutim, da ni prava zame.

Prosim za vaše mnenje.

Več si lahko preberete tukaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.