Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej : V zakonu škriplje zaradi sestre moje žene (nasvet strokovnjaka), Onaplus, marec, 2023

Svetovalnica: Dr. Lucija Mulej : V zakonu škriplje zaradi sestre moje žene (nasvet strokovnjaka), Onaplus, marec, 2023

Na nas se je obrnil bralec z vprašanjem, kako rešiti zakon, v katerem so težave, odkar se vanj preveč vmešava svakinja. Njegovo vprašanje:

Z ženo se lepo razumeva, imava dva otroka, in vse nam je teklo zares dobro. Odkar se je njena sestra ločila, se je tudi najina idila spremenila. Ker je bila njena sestra prevarana, je moja žena tudi do mene drugačna, sumničava, naporna in spremenjena.

Ves čas ji dopovedujem, da je med nama vse dobro. A zdi se mi, da njena sestra ne želi, da je med nama dobro. Kot da se trudi nagajati in v naju vnašati dvom. Sam sem se skušal z njo pogovoriti, pa mi reče, da so vsi moški isti.

Pri nas doma je skoraj vsak dan in počasi mi je začelo vse skupaj presedati. Sestra jo zagovarja in pravi, da potrebuje še nekaj časa, da se postavi na noge in da naj jo razumem.

Bralec


Več si lahko preberete tukaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.