Kolumna: Dr. Lucija Mulej: Ko izrabljen moški sreča žensko milino, Onaplus, februar, 2023

Kolumna: Dr. Lucija Mulej: Ko izrabljen moški sreča žensko milino, Onaplus, februar, 2023

Prijeten, priljubljen, postaven z mehko sredico, je bil prepričan v film o sebi, ki ga ni nikdar postavil pod vprašaj. O tem, da je dober ljubimec, mož in oče; čeprav si je poleg žene omislil številna razvedrila in druženja, slike o sebi ni nikdar postavil v luč dvoma. A le do odhoda ljubljene Lizi ...

Apetiti so različni. Površje skriva številne procese, ki se vrtinčijo zadaj, nekje v podzavesti in spodaj, v globinah duše, ki pri mnogih še trdno spi. Pri njem je spala in v spanju uživala v vseh blagodatih mesenih priložnostih in v udobju, ki ga je znal poiskati zlasti zase. Zato ga kaj drugega kot vtis na prvo žogo ni zanimalo, ni niti iskal povezav ali vzorcev, ki so nakazovali, kam se bo njegova pot ukrivila. Kot slep in gluh je sledil le sebi, odpiral vrata z nasmehom in skrbel predvsem za lastno udobje.

Več si lahko preberete v povezavi.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.