Svetovalnica: Rad imam ženo in hčerki, a opažam, da so vse tri preveč obsedene z denarjem, Onaplus, januar, 2023

Svetovalnica: Rad imam ženo in hčerki, a opažam, da so vse tri preveč obsedene z denarjem, Onaplus, januar, 2023

Pozdravljeni,

sem oče dveh hčerk. Zelo ju imam rad, tudi svojo ženo. Vedno smo se razumeli, a se je s časom in z leti marsikaj spremenilo. Najprej sigurno najin odnos z ženo, vedno sva bila prijatelja, a sva izgubila vez. Vmes sem bil nezvest in to obdržal zase, ker ženi nikoli ni bilo veliko do spolnosti, meni pa vedno bolj od nje. Danes shajava, sva sicer prijatelja, si pomagava, a jabolko spora so otroci.

Ona bi najini hčerki razvajala, jima nudila vse. Nočem jih za nič prikrajšati, a opažam, da vse tri, vključno z ženo, nimajo pravih delovnih navad. Zapletlo se je pri hčerki, ki želi na študij v tujino. Cene so gromozanske in sam nisem za to. Saj je vedno iskala krivine in dosegla vse pri ženi. Jaz sem odločno proti, sedaj pa me vse tri vsaka na svoj način skušajo prepričati, da popustim.

Mnenja sem, da so vse tri preveč obsedene z denarjem. Imamo ga dovolj, tudi žena je iz dokaj premožne družine. A za hčerko slutim, da se bo v tujini izgubila, zabavala in morda ničesar naredila.

Mi lahko pomagate, kako naj vse to razložim mojim dekletom, da bodo vedele, da mi je zares mar zanje, a da mora starejša pač dokazati, da ji lahko zaupamo.

Bralec

Več si lahko preverete na povezavi.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.