Kolumna: Dr. Lucija Mulej: Vožnja 50 pri omejitvi 130, Onaplus, november, 2022

Kolumna: Dr. Lucija Mulej: Vožnja 50 pri omejitvi 130, Onaplus, november, 2022

Takrat se zgodi praznovanje, veselimo se vseh trenutkov in dogodivščin, ki jih kreiramo skupaj. In čas nas prične podpirati, ko gradimo skupnost na podobnih vrednotah in se učimo, kako malo nas resnično loči do materialno duhovnega sožitja.

In seveda so med nami namerno počasni, tudi takšni, ki zavirajo tempo drugih in naredijo vse, da zaustavljajo. Pa ne nujno z dejanji. Lahko z besedami, interpretacijami, idejami in izkrivljanji dejstev, ki so sicer jasna, a jih je moč zakriti.

In tudi tako lahko zaustavljamo napredek, razvoj in dvig na višje ravni zavedanja, ki vselej paralelno tečejo ob začrtani poti trenutne izbire. Drugače je pri ljudeh, ki zaradi objektivnih okoliščin ne zmorejo hitrosti, in takrat smele učijo ponižnosti, hvaležnosti in zlasti sočutja.

Več si preberite v povezavi.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.