Svetovalnica: Že 30 let ljubim moškega, ki me je že večkrat zapustil in se vrnil k meni, Onaplus, november, 2022

Svetovalnica: Že 30 let ljubim moškega, ki me je že večkrat zapustil in se vrnil k meni, Onaplus, november, 2022

Pozdravljeni,

pišem vam, ker sem v zelo intenzivnem razmerju z moškim, ki ima veliko vzponov in padcev. Ko je med nama vse dobro, je občutek res nor, ko kaj ne gre prav, pa je, kot bi ugasnil luč, in se med naju zgrne grozno težka energija, da se samo kregava.

Resnično ne razumem, kaj se mi dogaja. S partnerjem sva oba že v zrelih letih, srečujeva se že skoraj celo življenje, vmes sva imela razmerje in ga prekinila. In spet nekako prišla skupaj. Vse je kot začaran krog. Na neki točki sem bila od njega kar malo odvisna, sploh od seksa, ker je oba res prevzel, obenem pa mi dal izredno malo, a sem to žal ugotovila šele v zadnjem obdobju. Borila sem se za najin skupni čas, srečanja, urice, ki sva jih našla. Takrat sva bila oba v zvezah, jaz sem se ločila kasneje. Ta najin odnos traja že 30 let, pa je isto. Nič se ne spremeni. Sva skupaj, potem pa spet ne. Počasi bi rada neko gotovost, mir.

Prosim za vaš nasvet, je to normalno? Bralka

Več si preberite v povezavi.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.