Svetovalnica: Moj partner živi pri bivši, a se noče seliti, ker ona ve zame in ji je vseeno, Onaplus, julij, 2022

Svetovalnica: Moj partner živi pri bivši, a se noče seliti, ker ona ve zame in ji je vseeno, Onaplus, julij, 2022

Že dlje časa sem v zvezi z moškim, ki nekdanje partnerice ne zapusti. Sicer sta se ločila in on pravi, nimata ničesar intimnega več, a še vedno živi pri njej. Ona ve zame, nekajkrat smo se tudi srečali na piknikih, saj delava v istem podjetju.

Sama sem vse bolj jezna in zagrenjena, saj ne razumem te ženske, kako ji lahko tako vseeno, da ima njen bivši neko novo žensko, in kako to, da še živita skupaj. On mi pravi, da zaradi financ, da nima nobeden od njiju dovolj denarja, da bi se izplačala. Sama pa sem to potezo že naredila pred leti, ko sva se z bivšim brez težav zmenila glede otrok in premoženja.

Zares se počutim tako čudno, da ne znam niti opisati. Vsi vedo za naju, pa za njiju, in vsem je, kot kaže, ravno. Sama sem pa vse bolj na tem, da to razmerje prekinem. Ne verjamem mu, da s to žensko nima več ničesar. Pri meni sicer velikokrat prespi, pa tudi veliko časa sva povezana preko dopisovanja. Prosim za vaše mnenje, je tak odnos normalen? - Bralka

Več si preberite na povezavi. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.