Svetovalnica: Vse sem dala sestrini družini, zdaj pa se me njen mož hoče znebiti,Onaplus, marec, 2022

Svetovalnica: Vse sem dala sestrini družini, zdaj pa se me njen mož hoče znebiti,Onaplus, marec, 2022

Zdaj sem že ostarela in že nekaj let opažam, da se naša dinamika precej spreminja. Nečaki odraščajo, sestra ima precej težav z možem, brata pa tudi vse bolj iščeta družbo izven našega kroga. Sestri sem veliko stala ob strani, hodila po njene otroke v šole, jih vozila okrog, res sem dala vse od sebe. Vedno smo bili skupaj, tudi na dopustih, zdaj pa se že nekaj let počutim kot stransko kolo. Sestra mi seveda nič ne reče, a veliko se pritožuje njen mož. Sama se sekiram za vse, kar se ji dogaja, in ko ji rečem, da se pogovoriva, zanika, da bi bilo karkoli narobe in me stisne k sebi.

Vem, da me ima sestra rada, a v njihovem domu se ne počutim več dobro. Vsakič, ko se vrnem domov, sem vse bolj izčrpana. Eden od bratov mi je svetoval, naj se neham vmešavati v vse, naj si nekoga najdem, da to ni zdravo. Njegove besede so me zelo zabolele, saj sem sama in vse sem dala zanje. Ne vem, kako se najti. Vse bolj sem zmedena in starejša kot sem, bolj sem občutljiva. Prosim za vaš nasvet. - Bralka

Več si preberite na povezavi

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.