Svetovalnica: Moja 10-letna hči je zaradi epidemije čisto prestrašena, ne znam ji pomagati, Onaplus, februar, 2022

Svetovalnica: Moja 10-letna hči je zaradi epidemije čisto prestrašena, ne znam ji pomagati, Onaplus, februar, 2022

Pozdravljeni,

sem starš in vzgoja otroka se mi je že od nekdaj zdela zahtevna naloga, zdaj v času epidemije pa je postala še težja. Sam sem zelo zaskrbljen, kakšnim vplivom smo izpostavljeni kot posamezniki in ljudje. Že odrasli se komaj gibamo in lovimo ravnotežje med temi energijami, kaj šele otroci.

Pri svoji mlajši hčerki, ki je stara 10 let, opažam, da se ta izolacija še posebej pozna. Od nekdaj je bila bolj boječa, zdaj pa je res prestrašena. Resnično ne vem, kako naj ji še pomagam, saj še sam sebi ne znam dobro razložiti, kaj se dogaja in kaj nas čaka.

Prosim vas za nasvet. Kaj lahko pričakujemo? Kam se bo svet obrnil? Vem, da ne moremo zagotovo reči, kaj bo, a vseeno, kaj pričakuje stroka. Kdaj bomo normalni in kdaj spet svobodni? - Bralec

Več si preberite na: povezavi


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.