Interviju: Katja Kraškovic, direktorica GEA College: Ugotovili smo, da lahko veliko stvari naredimo na daljavo, Metropolitan, januar 2021

Interviju: Katja Kraškovic, direktorica GEA College: Ugotovili smo, da lahko veliko stvari naredimo na daljavo, Metropolitan, januar 2021

Z mag. Katjo Kraškovic, pod katere budnim očesom deluje in se razvija GEA College, smo spregovorili o izzivih izobraževanja, podjetništva in življenja na splošno tekom aktualne pandemije. Navdušila nas je s svojim neuklonljivim optimizmom.

Ga. Kraškovic, v svoji karieri nizate zanimive prebojne uspehe. Od investicij, borze do izobraževanja in ustvarjanja zanimivih razvojnih programov podjetništva, če naštejemo le nekatere. Kako bi našim bralcem predstavili GEA College, ki ga vodite?

GEA College smo sodobna, butična poslovna šola, kjer učimo veščin podjetništva, managementa in marketinga. Že več kot 30 let spodbujamo podjetniško miselnost. S pomočjo učiteljev in učiteljic z bogatimi praktičnimi izkušnjami iz gospodarstva učimo predvsem uporabna poslovna znanja, ki študentom preko praktičnih primerov iz realnega sveta omogočajo, da kreirajo svoje ideje in samozavestno vstopajo na trg dela. V ta namen se tudi veliko povezujemo s slovenskimi podjetji in te vezi so zlata vredne za vse deležnike, saj so na drugi strani tudi podjetja vključena v izobraževalni proces in razvijajo kompetence in znanja, ki jih bodo v bodoče potrebovala. Z našimi študentkami in študenti gradimo osebni in dolgoročni odnos, ki ga nadaljujemo tudi po končanem študiju. V ta namen ponujamo podjetniško podporno okolje, ki ga sestavljajo podjetniški Inkubator, karierni center ter mednarodna pisarna, ki študentom močno olajša začetne karierne korake ter jim kasneje pomaga na podjetniški poti. Naša želja je, da so ob zaključku študija pri nas študentke in študenti drugačni, inovativni, drzni, podjetni in tako prepoznavni.

Več si preberite na: povezavi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.