Kolumna: Milina ženske duše je sol tega sveta, Ona plus, maj 2020

Kolumna: Milina ženske duše je sol tega sveta, Ona plus, maj 2020

Vsakogar, ki ga srečamo in ostane ob nas nekaj trenutkov časa na poti življenja, določamo. In on ali ona določa nas.

S tem, kar uzremo v drugem, ga lahko dvigne onkraj meja dotlej možnega. In s tem, kar drugi uzrejo v nas, nas polni ali prazni, gradi ali ruši, zdravi ali škodi. Drug drugemu dajemo razlog za polet ali ključavnice na poti svobode ...

Gospod Y se je s prvo ženo za silo razvijal na nivoju odnosov kot samega dela, saj je sicer izvorno izhajal iz ležerne družine, ki ni imela drugih ambicij kot so plačevanje položnic, dopusti in dobra jedača in pijača. Ob ženi se mu je že na začetku zveze posvetilo, da ta ženska ni od muh in da če bo želel obdržati njeno naklonjenost, bo moral iz sebe nekaj narediti. Žena je vanj odsevala zahtevo po odraslosti, odgovornosti in korekciji udobja in užitka, kar je za (razvajene) moške večkrat težko.

Celotno kolumno si preberite na: povezava

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.