Intervju: Tonja Blatnik: Uspeh je preplet trojice: biti, imeti, ljubiti. Sensa, avg./sep. 2019

Intervju: Tonja Blatnik: Uspeh je preplet trojice: biti, imeti, ljubiti. Sensa, avg./sep. 2019

Tonja Blatnik je pred dvema letoma zastopala najvplivnejšo kitajsko menedžerko po izboru revije Forbes, gospo Dong Mingzhu, predsednico uprave korporacije Gree, ki so jo mediji poimenovali kar kitajska železna lady.

Nato je čez leto dni prejela naročilo Evropskega patentnega urada, druge največje evropske organizacije, in sicer so jo najeli za piarovko ob tedanjem obisku predsednika urada Benoita Battistellija. Letos je v okviru Evropskega kadrovskega kongresa tlakovala most med novinarji in Johnom Amaechijem, OBE, ki velja za najbolje plačanega Britanca, ki je igral v ameriški ligi NBA. V okviru svoje agencije za odnose z javnostmi iUFC – Institute for Universal Future Communications deluje kot poznavalka specifičnih vsebin, urednica in piarovka. Je sourednica Dnevnikove sobotne priloge Zaposlitev in kariera, odgovorna urednica revije Kakovost, občasno objavlja v revijah The Slovenia Times, reviji MQ Združenja Manager in Planet GV (HR&M) in tudi avtorica krajšega dokumentarnega filma o indijskih hidžrah, ki ga je predvajala RTV Slovenija.

Več si preberite v priložnem intervjuji.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.