Kolumna: Mostovi-sposobnost povezovanja src, umov in duš, Sensa, dec./jan. 2019

Kolumna: Mostovi-sposobnost povezovanja src, umov in duš, Sensa, dec./jan. 2019

Mostovi med umi, srci, dušami, svetovnimi nazori in načeli so v našem življenju žal redkost. Veliko bližje nam je jezik postavljanja zidov. Zelo hitro znamo drugemu povedati, kaj vse ni prav, kaj vse je nepopolno, in ga opozoriti na nujnost te ali one spremembe.

Ko se osredotočamo na vse tisto, kar meče sence in kar ni spevno, počasi v nas pronica tista zagrenjenost, ki so je polni spomini na čase, ko se ni smelo govoriti tako, kot se je čutilo. Ko dokončno dojamemo, da nas gradijo različni svetovi, ki so del našega najbolj intimnega, razumemo, da se s podobnimi svetovi ljudi lažje ujamemo kot s tistimi, ki se od našega sveta razlikujejo. Več različnih svetov spoznamo, manj napetosti čutimo do vsega, kar nam ni znano in domače. 

Več si preberite v priloženi kolumni!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.