Kolumna: Skopuhi in mečkači, OnaPlus, dec. 2018

Kolumna: Skopuhi in mečkači, OnaPlus, dec. 2018

Odločil se je, da ne bo žrtev nikakršnih okoliščin, še najmanj pa čustvenih stanj, katerim je podlegala njegova mati, ki ga je vselej manipulirala. Sicer ni odraščal sam z njo, a njegova mati si ga je prisvojila, saj je postal njen projekt. Bistvo njenega življenja se je vrtelo okrog njega, njegovih želja, skritih misli in korakov, ki jih je ubiral. Kariere, prihodnosti in ugleda. »Videz je važen, ga je vselej opozarjala«. Da je nenehno mislila le nanj, in ob tem pozabila še na dve odraščajoči hčeri, ni želela priznati nikomur, saj v njeno glavo resda ne more videti prav vsak, mar ne?

Zasipala ga je s pozornostjo, idejami, dobro hrano, oblačili, priložnostmi in možnosti in ga naučila, kako prejemati darove v obilju časa, energije in sporočenih besed. Naučil se je varčevati s svojo energijo, saj mu je nikdar ni bilo treba vračati. Mati ga je z dajanjem želela le prikleniti nase, saj je vedela, da zrela odrasla ženska tega ne bo počela. Tako je bil vzgojen v vzorec stremuštva in skopuštva.

Več si preberite na povezavi: link

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.