Intervju: Prof. dr. Uroš Ahčan: Zdravniki smo postali predpisovalci tablet , Onaplus, februar 2024

Intervju: Prof. dr. Uroš Ahčan: Zdravniki smo postali predpisovalci tablet , Onaplus, februar 2024

Zdi se, da živimo v času, ko je vse gnetljivo in spremenljivo; smo kreatorji lastnih usod. Če nam trenutna barva las ne ustreza, jo spremenimo. Če se nam zazdi, da je Slovenija premajhna za nas, lahko poiščemo srečo drugje. Kaj pa naše telo? Imamo sploh še avtonomijo, da smo očarljivi s svojimi pomanjkljivostmi vred ali pač ravno zaradi njih?

Pred časom je izšla knjiga prof. dr. Uroša Ahčana in bila takoj razprodana. Skalpel navdušuje, šokira in odstira. S tančicami nevidnega, ko vidno postavi pred naše oči z nazornimi posnetki trpljenja poškodovanih tkiv in razbitih sanj, globoko nagovori slehernika. Prof. dr. Ahčan je prodoren, iskriv in iskren sogovornik, ki nas z zgodbami popelje v kompleksen preplet medicine, etike, empatije in sočutja.

Več si lahko preberete tukaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.