Svetovalnica: Poročil se je z drugo, bil moj ljubimec in se vrnil k ženi, a me hoče nazaj, odkar imam novega, Onaplus, februar, 2023

Svetovalnica: Poročil se je z drugo, bil moj ljubimec in se vrnil k ženi, a me hoče nazaj, odkar imam novega, Onaplus, februar, 2023

Pozdravljeni,

imam nenavaden problem, čeprav sem brala, da se to dogaja tudi drugim. Z bivšim partnerjem se poznava še iz časa srednje šole, ko sva bila par in se potem razšla. On se je poročil, ustvaril družino, jaz sem se kmalu ločila in ima eno hčer. V vmesnem času sva bila spet skupaj, jaz že ločena, on še pri ženi, in tako ljubimkala vsaj nekaj let. Po vsem tem sva se spet razšla, ker sem želela, da se loči in odloči zame. Pa se ni.

Zdaj, ko sem sama srečala nekoga, se je bivši ponovno vrnil. Ker sva z novim moškim še na začetku, sem zmedena. Do bivšega sopotnika čutim bližino in močno vez, obenem pa vem, da se zame ne bo odločil, ker ima v zakonu pri ženi koristi.

Srce me vleče na stara pota, glava pa kriči, naj se zbudim. Do novega moškega sicer ne čutim takšne strasti, kot do bivšega, me pa pomirja in se imam z njim lepo.

Prosim za pomoč in nasvet, kako naj se odločim.

Bralka

 

Več si preberite tukaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.