Svetovalnica: Skrbi me za hčerko, odkar se je razšla s fantom, je neizprosna do sebe, Onaplus, november, 2022

Svetovalnica: Skrbi me za hčerko, odkar se je razšla s fantom, je neizprosna do sebe, Onaplus, november, 2022

Hčerka se je po razhodu s prvim resnim fantom zelo zaprla vase. Močno se obremenjuje z lepotnimi trendi in vitkostjo, veliko se ukvarja s športom in zelo malo je. Vse bolj me skrbi zanjo.

Z bivšo ženo sva sicer v dobrih odnosih, oba imava nove partnerje in se lepo razumemo, težko bi krivil nas. Hčerka je sama velik perfekcionist, tak nisem niti jaz, še manj njena mati, ki je dokaj ležerna, a skrbna za družino.

Razmišljam, da bi se vsi skupaj oglasili na svetovanju. Poleg te obsedenosti z lepoto je sedaj nov trend hrana. Skoraj nič normalnega noče jesti, tako da imam resne izzive, v katere restavracije jo peljati, saj je včasih rada jedla zunaj. Sedaj pa je naštudirala cel sistem in ji ne sledim.

Se pa tudi veliko uči, je v zadnjem letniku gimnazije, zelo ambiciozna. Opažam, da se po razhodu s fantom sploh ne zna sprostiti, bojim se, da se bo v sebi sesula do izgorelosti.

Prosim za vaše mnenje.

Bralec

Več si preberite v povezavi.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.