Dvojni intervju: Jerca Legan Cvikl & Janez Škrabec: Notranje žarenje je dar, Playboy, junij 2020

Dvojni intervju: Jerca Legan Cvikl & Janez Škrabec: Notranje žarenje je dar, Playboy, junij 2020

Tudi oziroma zlasti v pokoronskem času bo pomembno, da bomo tkali tkanino src, umov in duš, tako da bo povezovala globlje in daljnosežneje od že poznanega. O tem in podobnem smo se pogovarjali z žarečima osebnostma, Jerco Legan Cvikl in Janezom Škrabcem.

V intervjuju smo prepletli poglede moškega in ženske. Glas ženske in moškega v prepletu principov miline, ranljivosti, napak, zmot, mestoma trpljenja, modrosti in smelosti odmeva v tišini, izpolnjenimi s pomeni. Smo stkali drugačen algoritem srca? Takšnega, ki opazi, in onega, ki preprosto ve ... Pogovarjali smo se še tik pred izbruhom krize, ki jo je povzročil koronavirus, zato o tem seveda ne govorimo, a zapisano prinaša poglede in vrednote, ki presegajo sedanji trenutek, nagovarja večne teme, o katerih se človek od nekdaj sprašuje in nanje išče odgovore. Zlasti v trenutkih krize in po njej.

Več si preberite v priloženem intervijuju:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.