Kolumna: Smo dobri ljudje zares dobri?, Ona plus, julij 2019

Kolumna: Smo dobri ljudje zares dobri?, Ona plus, julij 2019

Verjetno se večina šteje med dobre ljudi, saj dobri ljudje počnejo običajne stvari na malo bolj srčen način. Vsak dober človek ne misli slabo, če pa že, ima za to razlog. Zares domala vsak zase misli, da je dober človek.

Pridno hodi v službo, če ima otroke, skrbi zanje. Tako na primer v partnerstvu dva shajata, imata vsako leto dopust in celo smučat jima uspe iti, saj se pri financah lahko veliko prihrani, če človek zna poiskati globino smisla v majhnih rečeh. Redni pikniki s sosedi, če je poletje prijazno na vrtu, zaokrožijo občutek, da je takšno življenje dobro, zlasti tedaj, ko otroci čez noč postavijo šotore in se preizkusijo v pustolovščini nočnih vragolij. Takšni ljudje tudi veliko dobrega postorijo za sosesko; pazijo na red in čistočo in vsak zase se trudijo, da so zgledni prebivalci okraja. Dober človek je vsak, ki sledi vzorcem, ki so trenutno definirani za tisto, kar večina smatra za dobro.

Več si preberite v priloženi kolumni: link

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.