Kolumna: Praznino si napolnimo v tišini, Playboy, maj 2019

Kolumna: Praznino si napolnimo v tišini, Playboy, maj 2019

V duhu Gourmet speciala, ki se konča s to mojo kolumno, razmišljam, da je priprava hrane na Slovenskem marsikje postala umetnost, kot tudi vinarstvo, ki dosega velike uspehe tudi na svetovni sceni, kar me navdihuje in veseli. Z razvajanjem okusov se skupaj z ustreznimi vini prek čutov in čutnosti učimo tiste senzibilnosti, ki nas spremeni v tenkočutne specialiste poznavanja prehranjevalnih kultur, barv in vonjev tega sveta. Takrat oživimo in si vselej poživimo trenutke, ki ustavijo čas. Sredi hitenja in vedno novih zahtev, ki tako rade ukradejo vse sladke trenutke. K ustavitvi nam pomaga zelena tako težko pričakovane pomladi, ki nam prevetri biokemijo miselnih struktur, ki priganja in se ne ustavi. A moramo se posvetiti sebi. Tišini. Trenutkom. Čutimo z naravo, ki nam pravi, da je v zraku nekaj, kar nas bo navdušilo, razveselilo in spremenilo.

Več si preberite v priloženi kolumni!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.