Kongres: Kadrovniki poganjajo rast, so pa tudi skrbniki človečnosti, Dnevnik, apr. 2019

Kongres: Kadrovniki poganjajo rast, so pa tudi skrbniki človečnosti, Dnevnik, apr. 2019

Vec kot 500 kadrovskih mene džerjev iz 32 držav, ki so se zbrali na Bledu na vseevropskem kadrovskem kongresu, je poudarilo, da je za poslovni uspeh treba najti skupni imenovalec za- poslenega in organizacije, pri cemer kadroviki pred- stavljajo vezivo.

»Tradicija humanizma in demokracije je kljucna osnova za razvoj evropskih institucij. Kakovost življenja, trajnostni razvoj, enakost in obcutek za skupnost so temelji evropske biti. Evropa je dokaz upanja v clovecnost. V tej tradiciji je zakoreninjena tudi naša, torej kadrovska stroka. Naša dolžnost je, da ustvarjamo organizacije, ki v zaposlenih vzbujajo motivacijo, strast in zadovoljstvo,« je poudaril Lucas van Wees, predsednik Evropske kadrovske zveze (EAPM), ki ima sedež v Nemciji in po- vezuje 32 nacionalnih združenj, vanjo pa je vclanjenih vec kot 250.000 kadrovskih menedžerjev.

Več si preberite v priloženem dokumentu!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.